Aktiviteter

Runt om på Bali finns en massa kul att hitta på. Allt från golf till yoga och vattenparker för barnen.

Canyoning

Adventure & Spirit är förstahandsvalet när det gäller vilda canyoning-utforskningar, canyoning-kurser och canyon-turer över alla indonesiska öar.

Denna verksamhet är det ultimata utomhusäventyret och sport där du med hjälp av olika tekniker som kan inkludera att promenera, firas ner, hoppa, glida ner naturliga backar och bada i vitt vatten i vattenfyllda kanjoner. Och naturligtvis upptäcka vackra och dolda platser i hjärtat av balinesiska naturen!

Dykning och dykkurser

Bali erbjuder härlig och mångsidig dykning och det finns ett antal dykcenter som anordnar turer och kurser enligt internationell standard.
Läs mer exempelvis här: 

http://www.baliscuba.com/

Waterbom

Tvärsöver gatan från den stora gallerian Discovery Mall ligger Waterbom. Balis största vattenpark med en mängd fartfyllda attraktioner för alla åldrar. 

New Kuta Golf & Ocean View

Bland lysande vita kalkstensklippor mot den ändlösa blå Indiska oceanen ligger denna golfbana. Den rankas som en Asiens bästa och mest utmanande. Klubbhuset har restaurang, bar, spa samt konferensrum med panoramautsikt över golfbana och hav.

Bali Golf And Country Club

I ett lummigt, tropiskt läge bland vajande palmer och havsutsikt, hittar ni denna 18-hålsbana. Banan har hållt prestigefyllda tävlingar som Johnnie Walker Skinn och Alfred Dunhill Masters. Det är en bana utformad för att både förföra och testa alla typer golfare oavsett nivå. Det är en bana utformad med bara en sak i åtanke: bra golf, varje dag.