Notice: Constant DATE_RFC7231 already defined in /www/webvol18/uq/wgca5c86glw336k/baliguiden.nu/public_html/includes/bootstrap.inc on line 258
Flyg Bali | baliguiden.nu

Flyg Bali

Letar ni efter billiga flyg till bali? Vi rekommenderar att först kika på priserna från Qatar Airways. Oftast erbjuder Qatar Airways de billigaste flygen till Bali. Sök i rutan nedan för att se deras aktuella priser.

 

Letar du efter flyg till Bali? Är priset eller kort restid det viktigaste för dig? Här har vi samlat all information du behöver när du vill flyga till Bali. Vilka mellanlandningar som är bäst och vilka flygbolag som är trevligast.

Bästa flygbolag

Det finns flera flygbolag som tar er hela vägen från Stockholm och Göteborg hela vägen till Denpasars flygplats på Bali. Snabbaste resvägen är med ett stopp i Bangkok där man byter till ett flyg som tar resenärerna till slutdestinationen Denpasar på Bali. Thai Airways är ett väldigt bra flygbolag som ger en trevlig service och snabb flygresa till Bali. Thai Airways är oftast inte det billigaste alternativet, men för den som prioriterar kort restid är det här oftast det bästa alternativet.

Billiga flyg till Bali

För den prismedvetne som letar billiga flyg till Bali ger Qatar Airways oftast de billigaste resorna. Med Qatar Airways blir det två mellanlandningar. Först i Doha och därefter i Singapore. Qatar Airways har en utmärkt service och flygplanen är moderna. Deras inflight underhållningssystem ger varje passagerare helt fria val av film och musik under resan istället för att alla på flyget behöver se samma film.

Flygresor och boende i paket

Det kan också vara värt att kika efter billiga paketresor till Bali där både flygresa och hotell ingår Flera av paketresorna till Bali inkluderar ganska lyxiga hotell eller bungalows, vilket tyvärr gör dessa relativt dyra. Eftersom det går att hitta väldigt billigt boende på runt om på ön från partyorten Kuta Beach, lyxiga Nusa Dua eller mysiga Ubud så kan den som lägger ner lite tid att leta själv hitta billiga flygbiljetter och sedan själva hitta ett boende i rätt prisklass.

Hitta flygbiljetter

Det enklaste sättet att hitta billiga flyg till Bali är genom någon av alla sökmotorer som finns på marknaden. Vi tycker att följande sajter är bra.

Skyscanner

Flygresor.se

Flygstolar