Notice: Constant DATE_RFC7231 already defined in /www/webvol18/uq/wgca5c86glw336k/baliguiden.nu/public_html/includes/bootstrap.inc on line 258
baliguiden.nu

Lovina

Lovina Beach är en 12 km lång kuststräcka nordväst om staden Singaraja på norra Bali. Stranden består av svart vulkansand.

Lovina

Denpasar

Denpasar är Balis huvudstad och ligger lite norr om turistområdena Kuta, Sanur och Nusa Dua.

Denpasar

Nusa Dua

Nusa Dua är namnet på halvön som sträcker sig utanför den sydöstra spetsen på Bali, och Nusa Dua är även namnet på Balis stora internationella rekreationsområde.

Nusa Dua

Celuk

I byn Celuk, som ligger på vägen mellan Ubud och Sanur trängs silverbutikerna längs huvudgatan.

Celuk

Ubud

Ubud är ett fantastiskt samhälle som ligger centralt på Bali. Här möts man av otrolig grönska, kultur och tranditioner, en inblick i det verkliga Bali. Hit kommer även många yoga-utövare, då Ubud är något av asiens Yogacentrum.

Ubud

Gili Air

Av de 3 Giliöarna ligger Gili Air närmast ön Lombok. Här hittar vi inga nattklubbar eller vilda fester. Bland besökarna finner man par på bröllopsresa och turister som bara söker avkoppling på en lugn och fantastisk plats.

Gili Air

Sanur

Sanur är ett område på den östra kusten i södra Bali. Sanur är Balis äldsta exklusiva turistmråde. Trots överflöd av restauranger och logi, hittar ni här en lugn och avslappnad känsla.

Sanur

Kuta

Kuta är den största tristorten på Bali och här finns mest utbud av shopping och nöjen. Kuta Beach är den mest kända stranden på Bali, hit kommer mycket folk under högsäsong, inklusive en mängd surfare.

Kuta

Gili Trawangan

Trawangan var den första av de tre öarna som började locka besökare. Det började med att backpackers hittade till ön och under 90-talet fick Trawangan ett rykte som ett vilt partyresmål med billigt boende, ingen polis och lättillgänliga droger.

Gili Trawangan

Gili Meno

Den mellersta ön av de tre Giliöarna heter Gili Meno. Här är det betydligt lugnare än på grannön Gili Trawangan.

Gili Meno

Pages