Notice: Constant DATE_RFC7231 already defined in /www/webvol18/uq/wgca5c86glw336k/baliguiden.nu/public_html/includes/bootstrap.inc on line 258
baliguiden.nu

Denpasar

Denpasar är Balis huvudstad och ligger lite norr om turistområdena Kuta, Sanur och Nusa Dua.

Denpasar

Kuta

Kuta är den största tristorten på Bali och här finns mest utbud av shopping och nöjen. Kuta Beach är den mest kända stranden på Bali, hit kommer mycket folk under högsäsong, inklusive en mängd surfare.

Kuta

Ubud

Ubud är ett fantastiskt samhälle som ligger centralt på Bali. Här möts man av otrolig grönska, kultur och tranditioner, en inblick i det verkliga Bali. Hit kommer även många yoga-utövare, då Ubud är något av asiens Yogacentrum.

Ubud

Lovina

Lovina Beach är en 12 km lång kuststräcka nordväst om staden Singaraja på norra Bali. Stranden består av svart vulkansand.

Lovina

Giliöarna

Öster om Bali, nordväst om ön Lombok ligger de tre giliöarna Gili Trawangan, Gili Meno och Gili Air.

Giliöarna

Sanur

Sanur är ett område på den östra kusten i södra Bali. Sanur är Balis äldsta exklusiva turistmråde. Trots överflöd av restauranger och logi, hittar ni här en lugn och avslappnad känsla.

Sanur

Gili Meno

Den mellersta ön av de tre Giliöarna heter Gili Meno. Här är det betydligt lugnare än på grannön Gili Trawangan.

Gili Meno

Celuk

I byn Celuk, som ligger på vägen mellan Ubud och Sanur trängs silverbutikerna längs huvudgatan.

Celuk

Gili Air

Av de 3 Giliöarna ligger Gili Air närmast ön Lombok. Här hittar vi inga nattklubbar eller vilda fester. Bland besökarna finner man par på bröllopsresa och turister som bara söker avkoppling på en lugn och fantastisk plats.

Gili Air

Nusa Dua

Nusa Dua är namnet på halvön som sträcker sig utanför den sydöstra spetsen på Bali, och Nusa Dua är även namnet på Balis stora internationella rekreationsområde.

Nusa Dua

Pages