Hotell på Bali

Även om det finns ett gott utbud av klassiska hotell på Bali, så erbjuder en stor del av hotellen bungalows som rum och inte ett hotellrum i en stor byggnad. Det finns många bra sajter för att leta billiga hotell på nätet. Oavsett om det är ett de lyxiga hotell på Bali eller något av de enklare, så finns det många olika alternativ att välja mellan. I lågsäsong är det oftast väldigt lätt att hitta hotell, men under högsäsong mellan juli och augusti samt under jul- och nyårshelgen kan det vara vädigt uppbokat. För den som verkligen vill komma undan billigt och kan sänka kraven på boendet finns även enklare så kallade homestays.

Hotellstandard

Hotellen håller generellt väldigt hög standard och priserna varierar kraftigt beroende på platsen på ön samt vilken service som ingår. De flesta hotell erbjuder wi-fi till sina gäster och ofta ingår frukost i priset. Kom också ihåg att hotellen ofta erbjuder gratis transfer till och från flygplatsen. Ta därför kontakt med hotellet efter bokningen för att se om detta går att ordna. Det är skönt att slippa jaga reda på en chaufför och börja pruta på priset direkt efter en lång flygresa.

Läs mer om boende på Bali...

Lyxhotell på Bali - Bali är det perfekta resmålet när ni vill besöka ett lyxigare hotell eftersom priserna är lägre än i Europa och servicen man får är något enastående.

Hyra hus på Bali - Att hyra ett eget hus är också ett bra alternativ. Det ingår nästan alltid daglig städning och väldigt ofta även frukost.