Flygresor till Bali

Post Images

Att hitta billiga flygresor just nu till Bali kan vara ganska knepigt och speciellt över jul och nyår då många lämnar kalla och mörka Sverige för varmare breddgrader. Inte bara flyg utan också boende är betydligt dyrare under den här perioden. Även sommarmånaderna juni, juli och augusti räknas som högsäsong, vilket leder till högre flygpriser och dyrare hotell.

Det är också en långresa, så att hitta bästa flygrutten till Bali är en ytterligare faktor. Så vilka är de snabbaste flygrutterna till Bali?

Via Dubai med Emirates

Flygresan från Arlanda till Denpasar på Bali tar cirka 19 timmar och har då bara en mellanlandning i Dubai. Emirates är ett flygbolag med bra service och höga betyg från sina kunder. Speciellt de som har lägger lite extra pengar på att resa business class eller första klass!

Via Doha med Qatar Airways

Qatar Airways är också ett flygbolag med bra service. Resan med från Arlanda till Bali tar då strax över 18 timmar på vägen dit och strax över 20 timmar på vägen hem.

Via Bangkok med Thai Airways

Det tredje alternativet med bara en mellanlandning är med Thai Airways via Bangkok. Då tar resan till Denpasar 17 timmar och hem 21 timmar. Dock har denna flygrutt en längre tid i Bangkok.

Dessa är de snabbaste och bästa flygen till Bali, men det finns fler alternativ som kan vara billigare, men då med fler mellanlandningar. Några exempel är

Singapore airlines via Singapore och Köpenhamn eller London

KLM via Amsterdam och Singapore

Lufthansa via Frankfurt och Singapore