Canggu

Canggu ligger på Balis sydkust, ca 20 km från flygplatsen i Denpasar. Det är lätt att ta sig hit med bil eller taxi, och det tar ungefär 45 minuter beroende på trafiken. När du väl kommer hit kommer du att upptäcka att Canggu är en charmig by med en avslappnad atmosfär, vackra stränder, god mat och massor av aktiviteter att utforska.

Är det värt att besöka Canggu? Förutom de vackra stränderna och en avslappnad atmosfär är det också ett utmärkt ställe för surfare och yoga-entusiaster. Det finns många surf-skolor och yogastudios runt om i Canggu, så om något av detta lockar dig ska du absolut besöka Canggu.

Men det finns också massor av andra saker att göra i Canggu. Du kan till exempel gå på en avkopplande spa-dag, besöka en lokal marknad eller prova några av de fantastiska restaurangerna här. Det finns också många bra ställen att shoppa på, från små souvenirbutiker till exklusiva modebutiker.

Bästa sättet att ta sig runt i Canggu är att hyra en moppe eftersom det inte är så lätt att promenera.

Ett annat tips är att besöka någon av alla strandbarer och njuta av en kall drink medan du tittar på solnedgången. Finns Beach Club är en av de populäraste strandklubbarna med DJs och skönt häng!

Sist men inte minst bör du definitivt prova några av de lokala rätterna medan du är här. Det finns massor av fantastiska restauranger som serverar allt från indonesisk mat till västerländska favoriter.

Sammanfattningsvis är Canggu en fantastisk plats att besöka om du söker en avslappnad atmosfär, vackra stränder, god mat och massor av aktiviteter att utforska.