Boende

Boende på Bali

Det finns ett stort utbud av olika typer av boende på Bali. Från billigt boende i enkla homestays till lyxiga all-inclusive resorts eller villor med egen kock och personal som skämmer bort dig. Oavsett storlek på plånboken är det under större delen a av året ganska lätt att hitta boende på ön. Det är ganska vanligt att turister reser till Bali utan bokat boende eller endast boende för ett par dagar och istället letar boende på plats. Väl på plats är det lättare att förhandla om priset, och då finns också möjligheten att ta en nogrannare titt på rummen och omgivningen. Under högsäsong runt jul och nyår samt juli till augusti kan det dock vara värt att boka boende i förväg.

Hotell

Det finns ett brett utbud av fantastiska hotell på Bali. På sidan Bali Hotell hittar du mer allmän information om hotell och möjlighet att hitta ett boende som passar plånboken oavsett om du söker lyxhotell eller budget alternativ.

Longstay - Bo länge på Bali

För de som vill stanna längre än bara ett par veckor på Bali (och det är ganska vanligt) finns god möjlighet att hyra hus från en månad upp till flera år om så önskas. Ju längre tid man binder upp sig på desto bättre pris går att förhandla till sig. Många som bestämt sig att bo på Bali en längre tid hyr villa på flera år till ett bra pris och kan sedan i sin tur hyra ut i andra hand under perioder de inte befinner sig på Bali.

Hitta boende

Det finns flera bra sajter på nätet där du kan hitta ett boende på Bali som passar just din budget och dina önskemål. Nedan finns länkar till några bra webbplatser.

Hotels.com - Sök bland tusentals hotell runt om i världen.

VRBO - Världens största marknadsplats för uthyrning av semesterbostäder.

Booking.com - Hitta och boka boende på Bali online.

airbnb.com - Hyr ditt boende av en privatperson

Agoda.se - Hitta och boka boende på Bali online.